Belangrijke data

Seizoen 2018/2019
Za 16 feb 2019
Geen zwemmen i.v.m. vakantie
Wo 27 feb 2019
ALV
Vr 19 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. goede vrijdag
Za 20 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. paasweekend
Za 27 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. Koningsdag
Ga naar de kalender >>>

Open dag Reddingsbrigade

Kom naar de open dag van de Reddingsbrigade!

Ben je tussen 5 en 14 jaar oud en wil je ook eens meemaken hoe het is om een reddingszwemmer te zijn?! Heb je daarnaast zin in een gezellige zaterdagmiddag in het zwembad met verschillende activiteiten?

Kom dan naar de open dag van Reddingsbrigade Deventer op
zaterdag 17 september!

Tussen 13.30 uur en 16.30 uur ben je van harte welkom in het Borgelerbad om kennis te maken met de reddingsbrigade. Neem vriendjes en vriendinnetjes mee! Ook ouders/verzorgers zijn van harte welkom en mogen meezwemmen.

Tijdens deze middag kun je deelnemen aan verschillende spelletjes en activiteiten die te maken hebben met het reddingszwemmen, in en op het water en aan de waterkant. Daarnaast kun je een echte reddingsboot van heel dichtbij bekijken en is het mogelijk om op de foto te gaan met een stoere Lifeguard! Wanneer je alle activiteiten afrondt staat er zelfs een klein prijsje op je te wachten.

De open dag is geheel gratis! Daarnaast verzorgt de reddingsbrigade een kleine versnapering en wat te drinken. Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen.

Tot 17 september!

NB. door omstandigheden is de geplande open dag op 27 augustus niet doorgegaan.
Onze excusses aan iedereen die voor niets naar het Borgelerbad is geweest. Wij hopen jullie op 17 september alsnog te mogen ontvangen.


Kennismakingsles

Wil jij kennismaken met de Reddingsbrigade? Dat kan!
Wij hanteren de regel dat je voordat je lid wordt van onze vereniging eerst een paar keer mag `proberen`. De enige voorwaarde die we hebben is dat je tenminste zwemdiploma A hebt.
Als je dat hebt kom dan voor één van de trainingsuren naar het Borgelerbad en neem je zwemkleding mee. Je kunt dan direkt meezwemmen en kijken of je het leuk vindt.

De trainingen zijn globaal ingedeeld per leeftijdscategorie. Kijk hier voor de trainingstijden van jouw leeftijd.

De Reddingsbrigade

Onze Reddingsbrigade is een actieve vereniging met enthousiaste instructeurs. Je wordt bij ons opgeleid om je zelf en andere mensen uit het water te kunnen redden. Hiervoor hebben we leuke lessen, waar je samen met leeftijdsgenootjes spelenderwijs steeds meer leert. Als je aan de proeftraining mee wil doen, moet je minimaal de zwemdiploma A hebben en je zwemkleding niet vergeten!


Het Borgelerbad

In de gemeente Deventer zijn twee zwembaden:

  • Sport- en recreatiecentrum De Scheg
  • Borgerlerbad

Alle lessen, trainingen en de examens met betrekking tot het zwemmend redden zijn in
Het Borgelerbad
Keizer Karellaan 50
7415 ZJ Deventer
www.descheg.nl
NB. de Deventer Avondmarathon wordt gehouden in De Scheg.


Routes naar het Borgelerbad

Routes met het openbaar vervoer

Bus 161:
Vanaf NS-station Deventer neemt u bus 161.
U stapt uit bij bushalte Keizerpad. Van daar is het is 5 minuten lopen naar het Borgelerbad.

Stadsbus 4:
Vanaf NS-station Deventer neemt u stadsbus 4.
Deze bus gaat niet rechtstreeks naar het Borgelerbad. U stapt uit bij bushalte Keizer Karellaan. Van daar is het is 10 minuten lopen naar het Borgelerbad.

Routes met de auto

Vanaf de A1 neemt u afslag 23 Deventer, daarna volgt u de route richting Raalte. Na ongeveer 3,5 km slaat u bij verkeerslichten rechtsaf en gaat de Raalterweg op. Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf de Herman Boerhavelaan op en gaat direkt daarna rechtsaf de Wezenland op. Na ongeveer 1,5 km ligt het Borgelerbad aan de rechterzijde.