Belangrijke data

Seizoen 2018/2019
Za 16 feb 2019
Geen zwemmen i.v.m. vakantie
Wo 27 feb 2019
ALV
Vr 19 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. goede vrijdag
Za 20 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. paasweekend
Za 27 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. Koningsdag
Ga naar de kalender >>>

Sport- en recreatiecentrum De Scheg

De Deventer Avondmarathon wordt gehouden in het zwembad van
Sport- en recreatiecentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer
www.descheg.nl
NB. de normale trainingen en verenigingsactiviteiten zijn in Het Borgelerbad.


Routes naar De Scheg

Route komende vanaf de A1, afrit 24 Deventer Oost

Aan het einde van afrit 24 Deventer Oost gaat u rechts de Siemelinksweg/N348 op. Bij de vierde verkeerslichten rechts afslaan (Sportcentrum De Scheg staat al vermeld op de borden). Daarna direct links en gelijk weer rechts de Holterweg op richting Bathmen. Na ongeveer 100 meter bij de verkeerslichten links het parkeerterrein van Sportcentrum de Scheg op. U rijdt vervolgens eerst langs de ijsbaan en daarna langs de hoofdingang van het complex welke tevens de ingang van het zwembad is. Daar kunt u uw auto in de vakken parkeren. Let op: in de parkeervakken parkeren, er wordt gecontroleerd. Het zwembad is bij de hoofdingang van het complex (niet bij de ingang van de ijsbaan).

Route komende vanuit de richting Zwolle

Bij Raalte rechtsaf richting Deventer, Wesepe. Ongeveer 2 km na Wesepe komt u bij een rotonde, deze drie-kwart rond naar de N348 (richting Deventer/A1). De N348 blijven volgen richting Deventer. Na ongeveer 5 km komt u bij de eerste verkeerlichten, let op vanaf hier is de maximum snelheid 50 km/h! Na enkele verkeerslichten komt u onder het spoor door, direct bij de verkeerslichten daarna gaat u links af richting Bathmen (Sportcentrum De Scheg staat al aangegeven op de borden en is links reeds zichtbaar door het markante witte dak). Gelijk weer links (let op: zoveel mogelijk voorsorteren op de rechterrijbaan voor links af) en gelijk rechts de Holterweg op richting Bathmen. Na ongeveer 100 meter bij de verkeerslichten links het parkeerterrein van Sportcentrum de Scheg op. U rijdt vervolgens eerst langs de ijsbaan en daarna langs de hoofdingang van het complex welke tevens de ingang van het zwembad is. Daar kunt u uw auto in de vakken parkeren. Let op: in de parkeervakken parkeren, er wordt gecontroleerd. Het zwembad is bij de hoofdingang van het complex (niet bij de ingang van de ijsbaan).

Met het Openbaar vervoer

Het sportcomplex ligt direct naast het station Deventer Colmschate. Het is slechts enkele minuten lopen naar de hoofdingang.