Belangrijke data

Seizoen 2018/2019
Za 16 feb 2019
Geen zwemmen i.v.m. vakantie
Wo 27 feb 2019
ALV
Vr 19 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. goede vrijdag
Za 20 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. paasweekend
Za 27 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. Koningsdag
Ga naar de kalender >>>

Wedstrijdtrainingen

Tijdens de wedstrijdtrainingen wordt aandacht besteed aan de zwem- en vervoerstechnieken, de startsprong en de overige reddingstechnieken gericht op de wedstrijden. Daarnaast bestaat een gedeelte van de trainingen uit een conditietraining en verhogen van de zwemsnelheid.

Wedstrijden waar de laatste jaren in elk geval aan deel genomen worden zijn de Rayonwedstrijden Oost, Internationale ontmoeting te Eindhoven (eind januari) en de Nederlandse Kampioenschappen (begin april).

Junioren

De jongens en meisjes (tot en met 14 jaar) trainen elke vrijdagavond het eerste uur; van 19.00 tot 20.00 uur.

Senioren

De dames en heren (vanaf 15 jaar) trainen bijna elke op vrijdagavond het tweede uur; van 20.00 tot 21.00 uur.
Een paar keer per jaar is er geen wedstrijdtraining voor de senioren omdat dan in dit uur training/bijscholing van de instructeurs is.
Zie de kalender voor de data.

De wedstrijdtraining voor de senioren staat ook open voor leden die niet aan de wedstrijden willen deelnemen, maar wel structureel aan de (zwem)conditie willen werken.


Mee doen?

Als je mee wilt doen met de wedstrijdtrainingen cq wedstrijdploegen dan kan dat natuurlijk! Kom gerust eens tijdens één van de trainingen kijken of neem contact op met één van de leden van de wedstrijd commissie. Die kunnen je alles vertellen over hoe en wat met betrekking tot de wedstrijden van Reddingsbrigade voor Deventer en Omstreken.