Belangrijke data

Seizoen 2018/2019
Za 16 feb 2019
Geen zwemmen i.v.m. vakantie
Wo 27 feb 2019
ALV
Vr 19 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. goede vrijdag
Za 20 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. paasweekend
Za 27 apr 2019
Geen zwemmen i.v.m. Koningsdag
Ga naar de kalender >>>

Open dag Reddingsbrigade

Kom naar de open dag van de Reddingsbrigade!

Ben je tussen 5 en 14 jaar oud en wil je ook eens meemaken hoe het is om een reddingszwemmer te zijn?! Heb je daarnaast zin in een gezellige zaterdagmiddag in het zwembad met verschillende activiteiten?

Kom dan naar de open dag van Reddingsbrigade Deventer op
zaterdag 17 september!

Tussen 13.30 uur en 16.30 uur ben je van harte welkom in het Borgelerbad om kennis te maken met de reddingsbrigade. Neem vriendjes en vriendinnetjes mee! Ook ouders/verzorgers zijn van harte welkom en mogen meezwemmen.

Tijdens deze middag kun je deelnemen aan verschillende spelletjes en activiteiten die te maken hebben met het reddingszwemmen, in en op het water en aan de waterkant. Daarnaast kun je een echte reddingsboot van heel dichtbij bekijken en is het mogelijk om op de foto te gaan met een stoere Lifeguard! Wanneer je alle activiteiten afrondt staat er zelfs een klein prijsje op je te wachten.

De open dag is geheel gratis! Daarnaast verzorgt de reddingsbrigade een kleine versnapering en wat te drinken. Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen.

Tot 17 september!

NB. door omstandigheden is de geplande open dag op 27 augustus niet doorgegaan.
Onze excusses aan iedereen die voor niets naar het Borgelerbad is geweest. Wij hopen jullie op 17 september alsnog te mogen ontvangen.